Bloggerița Rodica Rusu, cunoscută pentru site-ul ei pe care scrie despre modă, parenting și frumusețe, vrea să se lanseze în politică. Pe pagina sa de Facebook, tânăra a anunțat că a fost înregistrată oficial drept candidat pe circumscripția nr. 51 SUA și Canada, scrie Agora.md 

Deși nu se regăsește încă pe lista actualizată a candidaților înregistrați de CEC, pe site-ul Comisiei Electorale Centrale găsim hotărârea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru Rodica Rusu, candidată din partea Partidului Șor.

Pe pagina sa de Facebook, bloggerița a declarat că decizia de a candida este „asumată și luată destul de greu”.

„Vine o etapă în viață când te saturi să niorlăi și să te ții doar de criticat, și vreai să vii cu soluțiile tale, pentru societatea în care trăiești. Iar dacă ai suportul unei echipe profesioniste, care îți oferă încredere, trebuie să acționezi”, a scris Rodica Rusu pe pagina sa.

Într-un interviu recent pentru ea.md, Rodica Rusu a pomenit despre modul de a ajunge la inima internauților. „Prin autenticitate, devotament, simplitate. Să fii tu. Să ai stilul propriu și să te ții cu picioarele pe pământ. Cerul e plin de stele, pe care le admiram cu toții. Pe pământ trebuie să rămânem oameni, sinceri, adevărați și autentici”, a declarat tânăra.

Vezi și: Cum este să fii blogger în Moldova? Rodica Rusu Eșanu ne-a spus secretul ei: „Aleg să promovez doar ceea în ce cred”