Rodica Comendant este cea de-a opta și ultima eroină a proiectului „Să nu uităm să fim femei”. Are 47 de ani și este medic obstetrician-ginecolog și director al Centrului de Instruire în Sănătatea Reproducerii. Rodica este o doamnă elegantă, stilată, cu maniere alese. Asistă zilnic la minunea apariției unei noi vieți și, probabil, din acest motiv, ea însăși e plină de viață.


Succesul este
să îți atingi scopul pe care ți l-ai propus, fiind în același timp fidelă propriilor principii. El cere dedicație totală cauzei nobile, altruism, perseverență și curajul de a merge împotriva curentului.

Fericirea la feminin înseamnă să înțelegi că, de fapt, lipsa ei înseamnă o totală nefericire. Te simți împlinită atunci când reușești să-i faci pe alții să se simtă fericiți. Atunci când iubești cu adevărat, iar cei dragi îți sunt aproape.

Feminitatea este arma cu care femeia își realizează idealurile. Cu cât mai bine o folosește, cu atât mai mari sunt șansele ei la succes. E o putere foarte mare, dar cere talentul de a o combina cu sensibilitate şi slăbiciune.

Sărbătoarea femeilor nu le aparține doar lor: este a primăverii, a dragostei, a frumuseții și a feminității, iar de acestea au nevoie și bărbații.

Bărbații sunt mâna pe care se sprijină femeile și potențialul lor. Ei ne fac să ne simţim iubite.

Femeia este începutul la toate, energia naturii, esența fiecărei mișcări. Ea este ca luna: mereu diferită. Ca să devină vizibilă, are nevoie de soare, ca să o lumineze și să o încălzească.

 
Frumosul este peste tot, dar mai ales, se ascunde „în ochii privitorului”. Îl vede cel, care are talentul și capacitatea de a-l înțelege, cel care îl caută.

Copiii sunt continuitatea noastră, indicatorul de calitate umană. De la ei și prin ei învățăm să iubim cu adevărat: necondiționat și fără de măsură.

 

Maternitatea este un dar de la Dumnezeu, pe care trebuie să-l folosești cu mare grijă și responsabilitate.

Femeile iubesc bărbații pentru că sunt umani, pentru că le fac să se simtă în siguranţă, să-și înțeleagă și să-şi manifesteze feminitatea.

 

 

 

 

  Project idea by Ellene Photography