Din cauza unor dificultăți tehnice, rochiile rusoaicelor Tolmachevy au fost modificate în mod operativ. Astfel că astăzi, după repetiția generală, înainte de prima semifinală, a fost nevoie de intervenția ”tehnică”, pentru a modifica un pic ținutele care creau probleme tinerelor interprete.

Rochiile create de renumitul designer rus Uliana Sergeenko au fost dotate, astăzi, cu buzunare speciale, pentru plasarea siguranței de la microfon.

Totodată, designerul a decis să excludă din ținutele fetelor cele două pălării care le completau coafurile, deoarece, în opinia stiliștilor de la Copenhaga, fetele arată și așa prea mature, pentru vârsta lor, de 17 ani.

Conform mass-media rusești, parametrii vocali ai Anastasiei și Mariei Tolmachevy vor face furori în seara asta. Pe lângă voci și rochii, în show-ul gemenelor se vor alterna trei tipuri de iluminare și de decor.

În opinia criticilor, principalul concurent al gemenelor, în ceea ce privește decorul, este Aram MP3 – reprezentantul Armeniei. Acesta va crea un adevărat show al focurilor, pe scena concursului din Copenhaga.

Amintim că designerul Uliana Sergeenko a pregătit, pentru gemenele Tolmachevy, două ținute Haute Couture, care au menirea să le transforme, pe tinerele interprete, în niște persoanje de basm.

Pentru Anastasia și Maria, fuseseră pregătite două corseturi body și două voaluri care să le acopere, de nuanță peach, foarte deschisă.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Foto: www.popsugar.com, www.glamour.ru, super.ru

Distribuie articolul: