Brandul de haine Fantasy By Tatiana, conceput în stilul anilor ’50 cucerește femeile atât din Moldova, cât și din România. Rochiile create sunt altfel decât ceea ce găsim în magazine, prin culori, prin texturi și mai ales prin alura retro pe care o au.
Vă întrebați probabil de ce anume acest brand, care s-a lansat relativ recent, a prins aripi în comerțul de modă? E foarte simplu:
rochia Fantasy
Sunt rochii unicate, ceea ce este pe placul clientelor, pentru că sunt sigure, la o petrecere nu va mai fi cineva în aceeași ținută;
Femeile își pot croi rochia exact conform dimensiunilor tale. Astfel, avantajele vor fi scoase în evidență, iar tu te vei simți perfect în rochia visurilor tale;
Stofele sunt naturale și au un imprimeu deosebit.
fantasy colaj
„Din colecția de toamnă practic au mai rămas doar câteva ținute. Planificăm în septembrie să scoatem și o linie de paltoane în acest stil. Sperăm să prindă la public și să fie apreciate de femeile care preferă retro. Așteptăm părerile lor mereu și suntem cu ochii pe tot ce ne comunică femeile care poartă Fantasy by Tatiana”, ne-a spus Tatiana Balan, autoarea proiectului.
rochia 2
Locație: The Penthause Cafe