O exoziție mai puțin ordinară a avut loc ieri într-un local din Chișinău. Brandul MONNArt, în frunte cu Simona Bușoiu, femeia care pictează manual pe tricouri și haine, accesorii și veselă. Simona a venit din România să-și împărtășească pasiunea cu femeile din Chișinău care prețuiesc arta și autenticitatea.

„Îmi plac foarte mult oamenii de aici, sunt călduroși, sunt primitori. Am fost impresionată de faptul că cei din Chișinau apreciază mai mult tradițiile și prețuiesc lucrurile produse manual”, a declarat Simona pentru Revista noastră.

_MG_0193

Încă o dovadă că pasiunea te poate defini ca personalitate,care, până la urmă, îți poate aduce și bani. Simona ne-a declarat că dragostea ei față de pictură a motivat-o să creeze lucruri excepționale. Deși nu-și vede scopul să facă o afacere, ci mai mult să bucure femeile cu lucruri unice, doamnele prezente la eveniment s-au arătat impresionate de colecție.

_MG_0196

_MG_0199

Mi-ar face plăcere ca primul magazin MONNArt să fie deschis în Chișinău, unde a avut loc și prima expoziție. Sper să reușesc să îmi îndeplinesc până la urmă acest vis, momentan, nu mă gândesc la MONNArt ca la o afacere, o fac în continuare din pasiune, iar dacă oamenii sunt fericiți sunt și eu fericită”, a mai adăugat Simona.