Miranda Kerr este cea mai sexy gravidă. Însărcinată cu cel de-al doilea copil al său și cu o burtică tot mai rotundă pe zi ce trece, vedeta nu renunță la hainele sexy și fashioan. Este o gravidă cu stil și asta o dovedești și cea mai recentă apariție a sa, ocazie cu care a îmbrăcată o rochie mini cu buline albe și o jachetă din denim.

Ieri, Miranda a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre emisiunea lui Jimmy Kimmel în Hollywood, iar frumoasă australiancă în vârstă de 34 de ani a întors toate privirile pe stradă. Pe lângă faptul că această ținută a reușit cu brio să-i mascheze burtica, picioarele sale lungi și bronzate au fost puse în evidență de lungimea de o palmă a rochiei și de o pereche de sandale cu toc foarte înalt pe care modelul a mers ca pe podium.

Miranda reușește să se mențină într-o formă fizică de milioane, chiar dacă mai are foarte puțin și îi va da naștere celui de-al doilea copil al său, primul bebeluș pe care îl va avea cu proaspătul soț, fondatorul Snapchat, Evan Spiegel.

Strălucitoare și cu un make-up impecabil, vedeta le-a făcut cu mâna fotografilor care au reușit să o imortalizeze în cele mai frumoase ipostaze, scoțându-i calitățile fizice în evidență.  Aceasta este cea de-a doua sarcină a australiancăi care mai are un băiat în vârstă de 7 ani, Flynn, cu fostul soț Orlando Bloom.

Foto: Hepta

Vezi și: Stil de gravidă! Miranda Kerr a demonstrat că te poți îmbrăca sexy chiar și când aștepți un copil

Distribuie articolul: