Atunci când ne gândim la o rochie de seară ne-o imaginăm în primul rând vaporoasă, din mătase. Designerul Feodora, Gabriela Hropotinschi, a conceput mai nou o colecție care pe lângă dantele, conține inserții diferite, inclusiv de blană. Ce femei sunt dispuse să poarte asemenea inovații și care sunt planurile Salonuluii pentru 2017 am aflat de la designer în cadrul Moldova Fashion Days.

„Feodora în acest sezon s-a axat ca de obicei pe ținutele de seară, de lux. Colecția prezentată este, pe cât de toamnă, pe atât de colorată, în încercarea de a aduce acestei toamne și ierni un pic de culoare. Ținutele sunt realizate din dantele lucrate manual, cu inserții diverse, chiar și din blană. Deci, sunt combinații foarte îndrăznețe din stofe fine și ceva mai rigide”, a explicat designerul colecției, Gabriela Hropotinschi.

Citește și: A fi designer în Moldova! Julia Allert: Creatorul trebuie să fie neîncrezut ca să obțină o frumusețe (Video)

„Am încercat mereu să facem hainele universale, așa ca fiecare femeie să se regăsească măcar într-o ținută marca Feodora. Nu este prima colaborarea a mea cu acest salon, deja suntem la mai bine de un an de conlucrare. Pentru anul ce vine cred că vom încerca să creăm și o linie pret a porter”, a mai adăugat designerul.

Vezi și: Blănurile naturale made in Moldova! Designerul ne asigură că sunt din piele de miel de la bunica (Video)

Foto: Dima Iacovlev