Conceptul unei mirese radiante mergând spre altar și arătând splendid intr-o rochie albă este ceva despre care toată lumea știe. Acesta este motivul pentru care unele mirese aleg alte culori pentru rochia lor din ziua cea mare, ca să impresioneze nu doar prin stilul abordat dar și prin culoare.

În lumea occidentală, precum și în alte regiuni ale globului, albul este de obicei culoarea folosită pentru rochia de mireasă a unei femei. Cu toate acestea, tendința de a purta rochii de nunta în culori diferite incepe să prinda rădăcini. Miresele iau propriile decizii și aleg rochii în nuanțe vibrante, roșu, fiind una dintre cele mai îndrăznețe alegeri.

Uneori, este doar o modalitate de a ieși din tipare, dar poate fi, de asemenea, doar un caz simplu în care mireasa dorește să poarte culoarea ei preferată în ziua nunții. Oricare ar fi motivul, este cu siguranță o mișcare care captează atenția, și care iți va garanta că nunta ta nu va fi uitată prea repede.

Dacă iți dorești să fii diferită, dar totuși nu vrei să șochezi, poți lua în considerare integrarea unei culori în rochia ta albă. Încearcă o rochie de culoare crem sau include unele ornamente colorate pe rochia ta cum ar fi flori brodate, în diferite culori, in jurul tivului sau o eșarfă în culori pastel, în jurul taliei.

http://www.karena.ro/uploads/articole_cms/isadorable_jasmine_f141003-f.jpg

www.casanuntilor.ro

www.cool-way.ro

Totuși dacă vreai să ieși din tiparele unei rochii albe, poți fi liberă să încalci orice regulă și să abordezi orice culoare, începând cu roz și terminând cu negru.

wehearit.com

weheartit.com

weheartit.com

wehearit.com

weheartit.com

weheartit.com

weheartit.com

 

 

 

 

Distribuie articolul: