Reprezintă un concept simplu și face furori în lumea modei – rochia versatilă. Acest model de rochie se poate transforma în zeci de variante, totul depinde doar de imaginație.

Versatilitatea acestei rochii constă în faptul că oricine o îmbracă poate să fie propriul său designer în funcție de evenimentul la care vrea să o îmbrace. Achiziționată în mai multe culori, rochia versatilă poate completa cu ușurintă o întreagă garderobă.

r2

Grație unor bretele gândite eficient, creația se poate transforma, după caz, în rochie cu spatele gol, cu umerii goi, cu două bretele, prinsă după gât sau în rochie cu mâneci, asimetrică sau stil Marylin Monroe, totul depinde de imaginația fiecăreia, potrivit blogului priveboutique.net. 

r4

Acest gen de rochie poate fi purtat de oricine și nu dezavantajeză persoanele corpolente.

r1

De asemenea, rochia versatilă este soluția perfectă atunci când ai un grup de domnișoare de onoare pe care îți dorești sa le îmbraci la fel. 

r4

Rochia versatilă a apărut pentru prima dată în 1976, după o idee a jurnalistei și designerului de modă Lydia Silvestry și se numea pe atunci Infinite Dress. Deși inițial rochia a fost vândută doar în SUA și Anglia, a cucerit apoi întreaga lume. 

Foto: mag.kg, boudjua.blogspot.com, catwalkqueen.tv, etsy.com

Distribuie articolul: