O rochie neagră nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă indiferent de vârstă sau ocupaţie. Considerată a fi o piesă vestimentară must-have datorită versatilităţii sale, aceasta este potrivită atât pentru evenimentele elegante şi cocktailuri, cât şi pentru birou sau timpul liber.

Vestea bună pentru noi este că o rochie neagră nu se va demoda niciodată. Mai mult, cu cât alegi un model mai simplu, cu o croială dreaptă, cu atât cresc şansele să o porti mai des. Important este să o poţi purta în timpul zilei cu o jachetă şi pantofi cu toc mediu, iar seara cu bijuterii şi accesorii mai elegante.

Accesorizeaz-o de fiecare dată altfel

Primele accesorii de care trebuie sa ții cont sunt pantofii – aceștia pot da ținutei tale un aer glam sau boho, sexy sau conservator, sport sau elegant. Pornește totul de aici. Imbracă rochia ta neagra și apoi intreabă-te: eu cine vreau să fiu astăzi? Iar apoi încalță-te în acord cu acest personaj. Eu una iubesc pantofii statement și cred că aceștia sunt perfecți pentru a da personalitate unei rochii negre.

Bijuteriile sunt pasul următor.

Un colier cu pietre sau cristale colorate îți va da un look feminin, prețios; unul cu un pandativ geometric este perfect în ținutele minimaliste sau office; un colier choker are un aer grunge, în timp ce unul cu pene sau o suprapunere de coliere din metale patinate pot fi alegerea perfectă în ținutele boho chic. Nu ignora cerceii care pot completa o ținută de cocktail, mai ales dacă e vorba de unii lungi, cu cristale. O gramadă de bratari din alama îti vor da acel look libertin boho chic, în timp ce un ceas clasic va completa o ținută minimalistă la birou.

Iată cum o poartă vedetele de la noi rochia neagră, te poți inspira de la ele. 

Cristina Surdu

Xenia Deli

Natalia Gordienko

Diana Brescan

Natalia Barbu

Sursa foto: Instagram.com

Vezi și: Accesorii pentru cap în sezonul rece! Dacă ești în pană de idei inspiră-te de la vedetele și bloggerițele noastre (Video)

Distribuie articolul: