Rochia de mireasă tip sirenă ocupă locurile fruntașe în topul preferințelor femeilor, dar nu oricine poate purta cu succes un astfel de model. Iată care sunt regulile de care trebuie să ții cont!

Una dintre cele mai plăcute dar și dificile misiuni pentru o viitoare miresică este să își găsească rochia de mireasă perfectă.

Cum socoteala de acasă arareori se potrivește cu cea din târg, chiar dacă pleci pregătită de acasă pe un anumit model de rochie de mireasă este foarte probabil să ajungi la concluzia că nu este cea mai bună alegere pentru tine. Fii flexibilă în privința medelului ales, acceptă să probezi și alte modele pe care ți le recomandă consilierii de cumpărături. Deși obositor, va fi o experiență inedită, care se întâmplă o dată în viață.

www.theweddingku.com

Rochia de mireasă tip sirenă, doar pentru femeile înalte?

În general, acest model de rochie de mireasă le avantajează pe miresicile înalte. Cum nu toată lumea este înzeastrată în mod natural cu picioare lungi (ceea ce nu este atât de rău) poți să trișezi și să porți tocuri mai înalte cu rochia de mireasă sau să alegi un model care să nu te pună în dificultate.

http://wedding-pictures-02.onewed.com/

Vrei să porți o rochie de mireasă sirenă iar modelul ales îți scoate și mai tare în evidență înălțimea nu tocmai potrivită cu modelul? Poartă pantofi cu toc cu platformă, sunt mai ușor de purtat și îți oferă până la 12 centimetri în plus de înălțime.

www.aliexpress.com

Coada de sirenă

Un alt truc care să te ajute să porți cu succes o rochie de mireasă tip sirenă este să alegi un model cu o „coadă” cât mai restrânsă. Evită modelele încărcate, care-ți scot și mai mult în evidență înălțimea.

eliesaab.net
Avantajele rochiei de mireasă tip sirenă

Acest model de rochie le avantajează pe femeile fără forme, pentru că le ajută să creeze iluzia unor șolduri mai bine conturate. Cu toate astea, femeile cu șolduri foarte late ar trebui să aleagă un model de rochie drept sau cu o „coadă” foarte discretă.

www.sephia.net

Nelipsită de pe podiumurile de modă și de pe covorul roșu, rochia tip sirenă este un model pe care trebuie să îl porți măcar o dată în viață! Iar dacă nu ai reușit să găsești o astfel de rochie de mireasă potrivită vei avea timp destul să o faci când vei fi invitată la nunțile prietenelor tale.

 

Distribuie articolul: