Cătălin Botezatu a surprins plăcut în acest weekend, prezentând la Cluj Napoca, în cadrul Wedding Show, o rochie de mireasă realizată din flori naturale. Creația a fost admirată de public la sfârșitul prezentării de costume masculine Ego.

Cătălin Botezatu a participat în weekend la festivalul de nunți de la Cluj Napoca, Wedding Show, unde a avut loc și prezentarea colecției de costume masculine distribuite în România de Ego Men’s Concept. Show-ul, conceput de Cătălin Botezatu, s-a încheiat cu apariția pe scenă a unui model purtând o rochie de mireasă cu totul specială.

A fost vorba de o rochie semnată Cătălin Botezatu, confecționată de flori naturale, precum orhidee și frezii. Vestimentația a surprins plăcut publicul și a fost fotografiată minute în șir inclusiv în spatele scenei.

Creația designerului român nu este o premieră în domeniu. Anul trecut, o mireasă din Timișoara a purtat chiar la nunta sa o rochie creată exclusiv din flori naturale.

Unii designeri au mers și mai departe, creând și voaluri pe bază de flori naturale. Dacă în privința practicității rochiei de mireasă din flori naturale există dubii, atunci despre voal nici nu mai vorbim.

Sursa: ADPM