Nu regretă că își va scoate rochia de mireasă la licitație! Interpreta Madonna a decis să-și vândă „bijuteria” de rochie pe care a îmbrăcat-o în 1985, atunci când s-a căsătorit cu actorul și regizorul american Sean Penn. Câți bani ar putea să-i aducă rochia veche de aproape 30 de ani, vedeți mai jos.

Potrivit hellomagazine.com, licitația pentru vânzarea rochiei de mireasă pe care a îmbrăcat-o Madonna, va începe chiar luna viitoare.

La rochie, posesoarea mai adăugă gratuit voalul și pantofii, pe care i-a păstrat excelent atâta amar de vreme. Prețul inițial al rochiei, după cum afirmă vânzătorii, pornește de la 60 000$.

De altfel, la licitația care se va organiza luna viitoare, de către compania Juliet’s Auction, vor fi vândute alte circa 140 de obiecte care au aparținut exclusiv interpretei.

Valoarea totală a acestora, din spusele experților, este de circa 500 000 de dolari americani.

Licitațiile propriu-zise vor avea loc la 6 și 7 noiembrie, în Beverly Hills, California, iar unul dintre cele mai scumpe articole de vâzare este rochia Fuschia, purtată de Madonna în timpul filmărilor pentru videoclipul „Material Girl”. 

Pentru acestă rochie, Madonna ar putea încasa cel puțin 37 000 de lire sterline.

Aceasta va fi cea mai mare colecție de obiecte de-ale Madonnei, din câte au fost scoase la licitație vreodată”, a mărturisit Martin Nolan, directorul executiv al casei de licitații, care a mai adăugat că Madonna este într-adevăr un simbol al talentului și o femeie de afaceri foarte inteligentă.

Alte celebrități, obiectele cărora vor fi scoase anterior la licitații anterior, au fost: The Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley, Liberace, Whitney Houston, Lady Gaga și alții.

Foto: REX, Splash, youmustrememberthispodcast.com

Distribuie articolul: