Robert De Niro, născut la 17 august 1943 este un actor, regizor și producător american, dublu câștigător al premiului Oscar. Considerat ca fiind unul dintre cei mai mari și mai influenți actori din toate timpurile, având la activ roluri în peste 90 de filme. Pe lângă aceste omagii, mai aflați că de Niro este și tată a 6 copii. Vezi mai jos cum arată aceștia.

Viața personală a actorului de 71 de ani rămâne, însă, pentru mulți o necunoscută, căci starul a reușit să-și țină întotdeauna familiile departe de ochii paparazzilor și-ai curioșilor.

De Niro a fost căsătorit de două ori, cu Diahnne Abbott, mariaj care a durat din 1976 până în 1988, și cu Grace Hightower, cea care-i este aproape și azi.

Robert De Niro și prima lui soție, Diahnne Abbott

Robert De Niro și prima lui soție, Diahnne Abbott

Mai interesant de știut este că, talentatul actor are șase copii din cele două căsnicii. Fiul cel mare, din mariajul cu Abbott, se numește Raphael, astăzi, acesta are 39 de ani și a fost, și el actor. În plus, De Niro a adoptat-o și pe fiica din prima căsnicie a soției sale, Drena.

article-2030470-0D94BD3000000578-183_468x397

Drena și Robert De Niro

Raphael de Niro

Raphael de Niro

În 1995, Robert a devenit din nou tată, de gemeni concepuți în vitro și născuți de o mamă surogat, cu cea care-i era iubită pe atunci, modelul afro-american Toukie Smith. Cei doi copii, Aaron Kendrick De Niro și Julian Henry De Niro, acum au câte 20 de ani.

În 1997, De Niro s-a căsătorit pentru a doua oară tot cu o actriță de culoare, Grace Hightower, cea care i-a mai dăruit doi copii, pe Elliot în 1998 și pe Helen Grace în 2011.

Robert, soția lui, Grace, gemenii Aaron Kendrick și Julian Henry și mezinul Elliot. Foto jos: Grace și Helen.

Robert, soția lui, Grace, gemenii Aaron Kendrick și Julian Henry și mezinul Elliot

Acum, micuța Helen este răsfățata familiei, având în vedere că este mezina și are frați destul de mari care s-o protejeze și să-i acorde timp pentru ea.

Foto: Grace și Helen

Grace și Helen

De Niro este recunoscut pentru portretizări de personaje angrenate în conflicte puternice, personaje complexe, inadaptate, dar și pentru colaborarea sa de durată cu regizorul Martin Scorsese. Este cel mai cunoscut pentru rolul tânărului Vito Corleone în „Nașul: Partea II”; taximetristul Travis Bickle în „Taxi Driver”; boxerul Jake LaMotta în „Raging Bull”; gangsterul Jimmy Conway în „Băieți buni”; directorul de cazinou Sam „Ace” Rothstein în „Casino”; Al Capone în „Incoruptibilii”; fostul pușcăriaș dornic de răzbunare Max Cady în „Promontoriul groazei”; Noodles în „A fost odată în America”; Michael Vronsky în „Vânătorul de cerbi” și mai recent ca Neil McCauley în „Heat” în regia lui Michael Mann.

Distribuie articolul: