La Orange, știm că orice apel este important pentru tine, de aceea îți oferim mereu noi posibilități. În exclusivitate pentru Republica Moldova, ai la îndemână serviciul Roaming chiar în timpul zborului cu avionul. Începand cu 26 septembrie, în colaborare cu operatorul mobil „Aeromobile”, pentru toți la Abonament, oferim o modalitate surprinzătoare de a ține legătura cu cei de acasă sau de a comunica în scopuri de afaceri.

Acum, faci apeluri, expediezi mesaje sau navighezi pe Internet direct din interiorul avionului, chiar în timpul zborului. Operatorul „Aeromobile” oferă servicii de telecomunicații în avioanele de curse lungi ale mai multor companii aeriene.

Accesând site-ul www.aeromobile.net, poți consulta lista detaliată a companiilor aeriene care oferă serviciul Roaming în avion.

Cursele în care este disponibil serviciul Roaming, oferit de „Aeromobile”, vor fi anunțate la decolarea aeronavei. Tot ce trebuie să faci este să îți activezi serviciul Roaming de acasă. Prin urmare, în cazul în care pentru cursa ta este disponibil serviciul Roaming, urmează să selectezi rețeaua „Aeromobile”, iar pe ecranul telefonului va apărea operatorul „AeroMobile” sau codul operatorului 901 14.

Tarifele pentru Aeromobile le găsești aici.

P

Distribuie articolul: