Vă întrebați despre cum e posibil să realizezi un videoclip și să nu cheltui pe el un bănuț? Răspunsul ”viu” se află la carismaticul Danu Boian – absolvent al ”Fabricii de Staruri 2”. Acum, Danu se află într-o țară din Europa și consideră că are suficiente forțe ca să reușească să-și atingă visul cu mâna. Despre cum au avut loc filmările videoclipului ”On My Level”, dar și ce planuri are acum, când nu mai este în Moldova, aflăm chiar de la el.

În prezent, Danu se află în Austria. E stabilit la Viena, iar acolo își valorifică nu doar potențialul, ci și tinerețea. ”Muncesc, fac studii, muzică, sport și mă distrez”, a dezvăluit tânărul interpret, pentru portalul nostru.

Ultimul videoclip al lui Danu, elaborat pentru ultima sa piesă ”On my Level”, a fost lucrat cu minuțiozitate, dar ce mai curios lucru este că autorul nu a cheltuit mai nimic pentru a-l filma. ”Ideea a venit încă în 2011, când Wiz a lansat albumul “Rolling Papers”. Atunci, am avut ocazia să ascult pentru prima dată “On my level”, am simțit un “vibe” extrem și uite că peste 2 ani, am și făcut un “remix”. Versurile mi-au luat 2 zile și au fost scrise direct în studio, în timpul înregistrărilor. E un non-budget video, nu m-a costat nimic, doar timp”, ne-a mărturisit absolventul ”Fabricii de Staruri 2”.

Sigur că n-ar fi reușit această performanță, dacă n-ar fi fost ajutat de prieteni. ”Videoclipul a fost regizat și filmat de un bun prieten cu care colaborez deja de câțiva ani – Octavian Visterniceanu (OV Production)”, spune Danu. Atunci când l-am întrebat despre cum a făcut rost de Mercedesul luxos, care apare în videoclip, interpretul ne-a uimit cu răspunsul său: ”Foarte simplu. Îl deținea un prieten, la momentul respectiv.”

Și cum piesele rap și hip-hop au un public-țintă, cărora îi sunt adresate, autorul ne-a spus cui anume se adresează ”On My Level”: ”Piesa are un mesaj deschis, în special pentru tinerii dornici de un “lifestyle” mai excentric. O adresez celor cu o viziune mai largă și chiar nelimitată asupra vieții.”

De când a absolvit ”Fabrica de Staruri 2”, Danu își respectă stilul propriu. Brandul său personal e întreținut acum de păr lung. Am fost curioși să știm dacă apelează la serviciile unui image maker (consilier de imagine), iar el ne-a dezvăluit: ”Nu am avut niciodată nevoie de image-makers. Sunt pasionat de fashion deja ani buni, în această direcție am încredere doar în mine.”

 

Încrederea cu care vorbește Danu Boian astăzi, se trage cu siguranță din lecțiile pe care le-a luat anume de la ”Fabrica de Staruri 2”. Cântărețul spune că viața lui ”s-a schimbat radical și pozitiv. Au apărut multe uși deschise și popularitate peste noapte.”

La mii de kilometri de casă, Danu are alte planuri de viitor și ele, cu siguranță, țin de Vest. ”Nu mă orientez spre Moldova în niciun caz, am alte priorități și interese la moment”, ne-a mai dezvăluit tânărul interpret.

Foto: vk.com, arhiva personală