Numele Rihannei devine tot mai apreciat în industria modei de când vedeta și-a asumat rolul de imagine și designer. Ultima sa colecție Fenty în colaborare cu PUMA a ajuns să fie etalată până și pe podiumul de la Paris Fashion Week.

A fost o mare onoare pentru Rihanna ca articolele vestimentare #FENTYXPUMA din colecția Primăvară-Vară 2017 să ajungă să fie admirate și pe continentul european. Artista a acceptat cu plăcere să-și aducă modelele în Franța, unde, până pe 5 octombrie, are loc Paris Fashion Week.

Tune in soon: @badgalriri presents the #FENTYXPUMA collection live from #ParisFashionWeek on @TIDAL at FENTY.TIDAL.com in just a few minutes. #TIDALXRIHANNA @PUMA

A post shared by FENTY PUMA BY RIHANNA (@fentyxpuma) on

Repetând experiența de anul trecut la New York, Rihanna și-a prezentat cu succes a doua colecție Fenty în colaborare cu brandul PUMA. Alături de show-urile de modă ale unor branduri ca Chanel, Louis Vuitton și Alexander McQueen, fashion show-ul cântăreței s-a desfășurat aseară, cu începere de la 19:30.

Artista le-a spus parizienilor și o vorbă de duh: „Dacă Maria Antoaneta ar fi mers la sală în prezent, ar fi ales cu siguranță să poarte articole din noua ei colecție vestimentară.

„A fost un mare vis al meu să-mi pot prezenta a doua colecție Fenty Puma la Paris. Am abordat diferit acest sezon, iar conceptul mi se pare foarte apropiat de Paris – unul din orașele mele preferaate”, mărturisea artista, după prezentare.

Foto: Getty, Twitter/