E cântăreața care nu ratează nicio ocazie de a-și afișa exteriorul, iar dacă a avut oportunitatea să meargă într-o vacanță în Hawaii, continuă într-un ritm nebun să trăiască la maxim și să afișeze ținute tot mai provocatoare. Pe internet a apărut o serie întreagă de fotografii care o afișează pe divă în ipostaze dintre cele mai fierbinți!

Duminică, Rihanna se plimba pe una din plajele din Hawaii, afișând o pereche de bikini de culoare albă și o pereche de pantaloni scurți și transparenți, de culoare roz.

Și pentru că nu renunță la accesorii nici măcar atunci când este la plajă, vedeta de 27 de ani și-a înfășurat părul roșcat într-o bandană de culoare roz și și-a pus o pereche de ochelari albi, amintind de „obraznica” formă „Cat Eyes”. Și pentru ca ținuta să fie deplină, Rihanna și-a prins un lanț fierbinte în jurul burții, dând de înțeles că nu renunță la stil nici măcar în vacanțe.

Interpreta nu pierde în zadar timpul în Hawaii. Rihanna practică odihna activă, așa că zilele trecute a mers și la pescuit. Și pentru că are noroc, a reușit să pescuiască din ocean un pește imens, pe care a ținut să-l arate și fanilor săi virtuali. Din spusele vedetei, Rihanna mai întâi a sărutat peștele, apoi l-a pregătit și l-a mâncat.

La pescuit, însă, Rihanna a atras atenția cu ținuta pe care a afișat-o la bordul unui iaht. Este vorba despre un maiou de baschet, o pereche de ciorapi de culoare albă și un set întreg de accesorii. Pare ciudat, dar nu a renunțat nici în vacanță la rujul său de culoare neagră.

Rihanna

Foto: Facebook

Distribuie articolul: