Zvonurile despre o eventuală relație dintre Rihanna și Leonardo di Caprio rămân în trecut. Nici nume ca Lewis Hamilton, Chris Brown sau Drake nu o mai atrag pe diva de Barbados, pentru că în viața ei a apărut un alt bărbat. De data asta, vedeta a fost surprinsă de paparazzi într-un club de noapte din New York. Aceasta se afla alături de un fotbalist spaniol, din clubul de fotbal Real Madrid.

Noul bărbat care îi face curte este de aceeași vârstă cu a Rihannei: Karim Mostafa Benzema are 27 de ani, iar relația dintre el și Rihanna durează deja de o lună. Pe rețelele de socializare a fost fixat deja flirtul virtual dintre cei doi îndrăgostiți.

Se întâmpla în timpul Campionatului Mondial de Fotbal, la meciul cu selecționata Germaniei și cea a Franței. Tot atunci, Rihanna a manifestat un interes brusc față de fotbal și, vrând să-și arate compasiunea pentru Karim, i-a scris, pe Twitter, că „simte durerea lui”.

foto: eonline.com

foto: eonline.com

Mesajul Rihannei nu a rămas fără răspuns. Cele două „părți” au început să iasă împreună, fără ca să afișeze că fac asta, până când au fost observate de ochii curioși ai unui paparazzi! Insiderii spun că cei doi au venit separat la clubul de noapte și, la un moment dat, au început să comunice în franceză, pentru a nu fi înțeleși prea lesne. Deși la aceeași masă se aflau mai multe persoane, Rihanna părea a fi mai serioasă și mai neliniștită ca oricând…

foto: urbanislandz.com

foto: urbanislandz.com

foto: www.laineygossip.com

foto: laineygossip.com

Distribuie articolul: