Rihanna a început să filmeze pentru noul videoclip, “Pour It Up”. Artista a șocat în ultima perioadă cu aparițiile sale extrem de sexy, precum bluze de plasă fără nimic altceva pe dedesubt care să acopere sânii. Iar acum, adoptă același stil pentru noul clip – este dansatoare de striptease. Interpreta a postat o serie de fotografii realizate în pe platourile de filmare, dezvăluind două dintre costumațiile pe care le poartă în videoclip. Rihanna apare cu o perucă blondă, sprâncene roz, îmbrăcată în lengerie intimă și accesorizată cu bijuterii mari. Outfit-ul este inspirat din perioada anilor 60-70. O altă costumație aleasă pentru videoclipul “Pour It Up” este un body de plasă extrem de sexy.

Tot pentru videoclip, Rihanna și-a dorit ceva inedit, astfel că, a ales în favoarea unui dansatoare de striptis o persoană care face gimnastică la bară. Diferența dintre cele două? O puteți vedea în video-ul de mai jos în care face o demonstrație cea care a câștigat preselecția. Aceasta se numește Nicole “The Pole” Williams și deține o sală de dans și fitness.

Lansarea videoclipului “Pour It Up” a întârziat să apară din cauza faptului că Rihanna a încetat colaborarea cu Vince Haycock, cel care trebuia să se ocupe de promovarea single-ului, inclusiv de clip. Cei doi nu au ajuns la un numitor comun în privința conceptului, iar artista a renunțat la serviciile lui. Mai mult, Rihanna chiar a avut o atitudine agresivă față de Vince în momentul în care acesta a anunțat pe Twitter că nu mai face parte din proiect și s-a adresat fanilor artistei. Single-ul “Pour It Up” a fost lansat oficial în luna ianuarie. Acesta este extras de pe ultimul album al artistei, “Unapologetic”, apărut în noiembrie 2012. Piesa este compusă și produsă de Michael Williams în colaborare cu J-Bo.

Sursa: EMonden.co 

Distribuie articolul: