Un cântec de-a Rihannei a fost lansat, ieri, de către casa de producție cu care lucrează – „Towards the Sun”. Cântăreața nu și-a lăsat fanii să aștepte mult pentru o nouă piesă, așa că i-a înștiințat despre noul său single care se va regăsi pe coloana sonoră a animației „Home”. Vezi mai jos și alte detalii.

Un cântec nou, interpretat Rihanna a ieșit la suprafață chiar ieri și se pare că acesta nu are nimic în comun cu ultima sa piesă pe care a înregistrat-o în colaborare cu Kanye West și Paul McCartney – „FourFiveSeconds”, ba mai mult „Towards the Sun”, nici măcar nu face parte din albumul la care interpreta lucrează în prezent.

 

De fapt, „Towards the Sun” este o piesă înregistrată pentru coloana sonoră a unui desen animat, marca: DreamWorks Animation – „Home” / „Acasă”, care va fi ecranizat în cinematografe la sfârșitul lunii următoare. În plus, Rihanna își va împrumuta vocea unuia dintre personajele desenului animat, pentru care a conceput și întreaga coloană sonoră.

Dispunând de un cor de copii și de o melodie caldă, piesa „Towards the Sun”/„Spre Soare” este o introducere potrivită pentru lumea din desenul animat „Home”/„Acasă”, care este scenografiat în baza cărții pentru copii a lui Adam Rex – „The True Meaning of Smekday”.

Sursa: time.com 

Sursa foto: therottenappletv.com

Distribuie articolul: