Premianții Grammy: Rihanna, Kanye West și Paul McCartney au o nouă surpriză pentru fanii lor. Acum patru zile era un mare secret, dar după cum unele vedete nu pot să-și țină limba după dinți, taina deja nu mai este taină. Vezi detalii despre piesă și interpreți.

Kanye nu prea știe să păstreze surprize, așa că recent a dat presei să asculte o piesă cu Rihanna și Paul McCartney . Se pare că piesa va apărea pe ambele albume, și cel pe care Rihanna îl va lansa în curand, dar și pe cel de-al șaptelea disc de studio al lui Kanye West. Trackul a apărut la fel de surprinzător precum featuring-ul dintre Kanye și fostul membru The Beatles, despre care zvonurile spun ca ar fi co-producatorul noului material West.

Rapperul a fost prezent recent la o conferință unde publicul era format doar din experți din industria muzicală, unde a vorbit liber și deschis despre muzică, responsabilitatea de a fi inovator, de a nu se repeta în ceea ce face. Kanye a abordat și subiectul pieselor care intră pe radio, lungimea lor și temele pe care acesta le abordează, spunând că datorită lui, mesaje ca cele din Jesus Walks sau Through the Wire au ajuns în mainstream.

Nu a uitat să precizeze că el vrea să fie prezent pe radio și că acum multe dintre piesele pe care le aude în playlisturi conțin influențe de pe albumul 808s & Heartbreak, chiar dacă acela nu a fost cel mai de succes album al său. Discursul liber al lui Kanye a durat 45 de minute, timp în care a cântat a capella din Black Skinhead, o altă piesă auzită pe playlisturile radiourilor, Only One, featuringul său cu Paul McCartney, pentru că la final să dea frâu liber unei noi colaborări cu Rihanna. Cei de la Billboard spun că trackul neîntitulat e dominat de soundul unei chitare acustice și are un refren puternic: featured acoustic guitar and a big, soaring chorus and melody with a massive hook.

Această piesă este o colaborare care îl include pe Paul McCartney și despre care au apărut zvonuri încă de săptămâna trecută. În ceea ce o privește pe Rihanna, zvonurile sunt multe: unele spun că va lansa albumul exact în marea seara a premiilor Grammy, alții spun că pregătește un moment special la New York odată cu NBA All Star Game, ocazie cu care va închide câteva străzi importante pentru acest moment.

Astfel, Rihanna le-a făcut o surpriză fanilor în miez de noapte și a lansat piesa Four Five Seconds, o colaborare cu rapperul Kanye West șPaul McCartney. Trackul e complet diferit față de ceea ce am auzit până acum, e o baladă dominată de sound-ul chitarei, departe de orice influențe dance și pop pe care o știm de la Riri.

Sursa: urban.ro

Sursa foto: spin.comhyderabadtalks.com

Distribuie articolul: