În urmă cu aproape șapte ani, Ricky Martin a devenit tată a doi băieți, grație unei mame surogat. Din august 2008, viața cântărețului s-a schimbat, fiind un părinte foarte activ în viața gemenilor Matteo și Valentino, potrivit revistei OK!

Deși își poate permite o bonă, și chiar o armată de oameni, care să aibă grijă de gemenii săi, Ricky Martin preferă să fie el, cel care are grijă îndeaproape de băieții în vârstă șase ani și jumătate.

Cântărețul în vârstă de 47 de ani a postat de curând pe o rețea de socializare o fotografie emoționantă surprinsă acum șase ani, pe când unul dintre băieții lui era îmbăiat pentru prima dată. Atașat fotografiei, Ricky a scris mesajul „Prima baie a băiatului meu. Ce repede trece timpul!, semn că artistul duce dorul acelor vremuri.

instagram

Foto: Arhivă personală/Instagram

Foto: huffingtonpost.com

Foto: huffingtonpost.com

Acest mesaj nu spune altceva decât că artistul își dorește să devină tată din nou. Mai ales că această dorință și-a exprimat-o și cu alte ocazii în diferite interviuri, dar și în timpul unor concerte.

Foto: china.org.cn

Foto: china.org.cn

Foto: thefix.ninemsn.com.au

Foto: thefix.ninemsn.com.au

Cert este că Ricky este un tată dedicat, care se preocupă îndeaproape de educația fiilor săi. Indiferent de îndatoririle sale profesionale, Ricky i-a ținut aproape de sine, drept dovadă sunt și fotografiile în care sunt surprinși toți trei, Ricky, Matteo și Valentino, chiar și prin aeroporturi.

ricky_martin_hepta_1568460

Foto: OK!

Foto: socialitelife.com

Foto: socialitelife.com

Încă nu știm detalii, dar presa internațională este sigură că interpretul planifică să devină din nou tată. Așadar, vom fi cu ochii pe el, să vedem dacă aceste „zvonuri” sunt veridice sau nu.