Interpretul Ricky Ardezianu este îndoliat. Sora lui, care era stabilită de ceva vreme cu familia în Malaga, Spania, a decedat. Elena Cebotaru s-a stins din viață ieri la amiază, fiind răpusă de un cancer la cap. Interpretul a scris astăzi pe pagina sa de Facebook: “Familia mea este îndurerată de decesul prematur (după o tumoare la cap) a surioarei Elena. Odihnește-te în pace, draga noastră surioară, verișoară, mătușă! Te vom iubi și te vom purta în inimile noastre cât vom trăi!”

 

Durerea artistului este dublă, deoarece acesta nu poate să o petreacă pe sora lui pe ultimul drum, din cauza unor neclarități banale în actele sale. Vor merge în Spania, însă, fratele lui și alte rude apropiate. “Eu voi organiza o masă de pomenire la biserica din satul de baștină, Râșcova, raionul Criuleni, acolo unde am copilărit, ne sunt înmormântați părinții, rudele apropiate și, bineînțeles, ne vom aminti de ea veșnic. Este tot ce putem face mai bun pentru ea acum”, ne-a declarat Ricky.

 

Ricky Ardezianu este interpret de muzică ușoară de la noi, fiind cunoscut prin piesele sale și mixurile originale, cântate în limba italiană. Interpretul nedespărțit de chitară crede că într-o viață anterioară el s-a născut și a trăit în Italia.

Distribuie articolul: