A zis că anul acesta nu va sărbători, deloc, defel, însă de draga dimineață este continuu felicitată. Am prins-o pe Rusalina Russu, prezentatoarea emisiunii „O seară în Familie” de la Moldova 1 printre multele mesaje pe care le are și am întrebat-o despre vise, despre visele anului pe care l-a început și a celui în care intră ușor, și aniversar vorbind.

„În 2018 îmi doresc mai mult timp pentru mine. Visul meu e să stau o zi întreagă în pijama, în liniște, numai cu mine, cu o carte sau cu agenda, evaluându-mă și făcând notițe. Mă uit în oglindă și nu-mi vine a crede că deja am 38. De draga dimineață băieții mi-au cântat în cor „La mulți ani, trăiască!”, iar ăsta mic din inerția sărbătorilor a strigat și „Hăi-Hăi!!!””, ne-a spus Rusalina râzând.

„Anul acesta sper să scriu în agenda mea frumoasă în fiecare zi… și nu doar maxime și floricele,  poate asta mă va disciplina și mai mult.

De dimineață am fost la sport, mi-am luat abonament de pe 2 ianuarie și mă țin de el „cu dinții”. Am și un scop concret, vreau să mai dau jos 8 kg. Sper să-mi reușească încet și sănătos”, ne-a mai dezvăluit prezentatoarea de la Moldova 1.

Și mai are un scop Rusalina, pe lângă marea dorință de a-și vedea familia și apropiații sănătoși și bine, să călătorească mai mult. „Vreau să văd Parisul. Nu e chiar ca în zicala franțuzească, dar eu recunosc că îmi doresc de multă vreme asta și sper mult ca în 2018 să se întâmple”, a spus Rusalina Russu pentru EA.md.

Foto: Arhivă personală