Rochie de mireasă cu mai puțin de 100 de dolari! Brand-ul H&M s-a gândit să vina în întâmpinarea mireselor care nu își doresc să cheltuie o mică avere pe rochia pe care o vor purta în ziua nunții, astfel încât lansează, la finele acestei luni, rochia de mireasă al cărei preț nici măcar nu atinge sumă de 100 de dolari! 

Se știe că o nuntă costă în general destul de mult, iar sumă ce trebuie să fie alocată cumpărării rochiei de mireasă nu este nicidecum de neglijat! Ei bine, pentru a veni în întâmpinarea mireselor ce nu visează neapărat la o rochie unicat pentru cea mai importantă zi din viață lor, brand-ul H&M lansează rochia de mireasă al cărui preț nu atinge nici măcar sumă de 100 de dolari!

 Rochie de mireasa H&M

Este o rochie albă, lungă, eleganță, strânsă pe corp în zonă taliei și cu broderie pe linia gâtului. Se pare că această va fi disponibilă începând cu sfârșitul lunii în curs!

 mireasa in stil H&M

Nu este pentru prima oară când H&M vinde rochii de mireasă! În 2006, a lansat o colecție, incluzând și o rochie de mireasă, în colaborare cu Viktor & Rolf, ceva mai scumpă, ce-i drept! Prețul acesteia se ridica undeva la la 350 de dolari, față de nouă rochie, despre care se spune că va costă doar 99!

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: