Una dintre cele mai cotate reviste pentru bărbați din lume - Playboy - și-a ales un nou iepuraș. Și de această dată este o femeie frumoasă cu forme „seducătoare” care va înnebuni bărbații de pretutindeni, de fiecare dată, când vor răsfoi revista. Faceți cunoștință cu Gia Genevieve.

Fotomodel și fashion blogger, Gia Genevieve a crescut în una din suburbiile Los Angeles-ului, SUA. A fost întotdeauna fascinată de Hallywood și și-a început cariera de model pozând în haine retro și reviste auto cu mașini vintage. Și-a dorit cu tot dinadinsul o carieră de manechin și, în cele din urmă a semnat un contract cu agenția Wilhelmina NY, în 2013.

Foto: twitter.com

Foto: twitter.com

Este recunoscută îndeosebi pentru formele sale voluptuoase și stitlul retro pe care-l îl abordează foarte des. A colaborat cu renumite branduri de lenjerie intimă, precum Eveden, Claudette, Secrets in Lace. De asemenea, a defilat pentru designerul Zana Bayne, moment care a ajutat-o mult în cariera de model.

tumblr_njmfq19Ynm1qmson6o1_1280

Foto: exclusivelyselectedlingerie.tumblr.com

Așadar, în numărul din luna mai al revistei Playboy vei face cunoștință cu o mulțime de fete sexy, începând cu Gia Genevieve, care-ți va surâde de pe copertă în viziunea artistică a celebrei fotografe Ellen Von Unwerth.

Apoi, rând pe rând, le vei vedea și pe: steaua muzicii hip-hop, Azealia Banks, playmate-ul Chelsie Aryn, alte trei ex-playmates din Statele Unite ale Americii și, nu în cele din urmă, modelul polonez Anita Sikorska; află că toate fac furori într-o cavalcadă a nudului de bun gust.

Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

În aceeași ediție, Playboy oferă cititorilor săi un fragment din cel mai recent roman publicat de Frederic Beigbeder: „Oona și Salinger”, o poveste de amor cu inflexiuni periculoase. Sunt prezentate în același număr poveștile a 10 dintre cei mai celebri exploratori ai lumii, de la Robert Peary la Charles Lindbergh, de la Herna Cortes la Leif Erikson.

Admiră și coperta revistei sau… admir-o pe ea, pe Gia Genevieve!

gia_genevieve_coperta

Foto: twitter.com

 

Sursa

Distribuie articolul: