Alegerea s-a produs și în acest an! Redacția revistei americane People a făcut public numele vedetei desemnate drept cea mai frumoasă femeie din lume pentru anul 2015. Fericita deținătoare a acestu titlu a atins onorabila vârstă de 50 de ani și a râs din suflet atunci când a auzit despre titlul care i se conferă. Este o actriță remarcabilă și crește de una singură un copil înfiat. Despre cine vorbim, aflați mai jos.

Pe noua copertă a revistei, evident că și-a făcut loc chipul acestei femei remarcabile, caracterizate de către redactori drept „strălucitoare și adevărată”. Vorbim despre Sandra Annette Bullock – actriță americană originară din Virginia, care și-a dedicat aproape jumătate de viață pentru industria cinematografică.

Publicația americană a făcut alegerea bazându-se pe preferințele redacției. Jurnaliștii declară că frumusețea acestei femei nu se înscrie în niciun tipar existent și că a rămas neatinsă peste 30 de ani, adică pe parcursul întregii sale cariere.

foto: People

foto: People

Actrița hollywoodiană are 50 de ani și este laureată a premiilor Oscar și Golden Globe. Potrivit publicației People, însăși Sandra nu ia prea mult în serios exteriorul și chiar a râs cu poftă atunci când a aflat despre titlul primit din partea redacției People.

„Adevărata frumusețe este cea tăcută. Oamenii pe care îi consider ca fiind frumoși, în realitate sunt cei care nu încearcă să fie așa”, declară titulara. Pe de altă parte, o femeie poate fi frumoasă doar dacă este și mamă, mai spune Sandra.

foto: CLIFF WATTS

Publicația americană mai menționează că Sandra a regăsit adevărata frumusețe în rolul de mamă. Vedeta educă un băiat de 5 ani, pe nume Louis și anume el este cel care îi face actriței cele mai bune complimente. Din spusele Sandrei, într-o bună zi, ea își pregătea fiul de culcare și i-a mărturisit că îl va iubi la fel de mult chiar și atunci când va fi bătrână, încărunțită și plină de riduri.

„El m-a întrebat de ce am riduri, iar eu i-am spus: Sper că unele din ele au apărut din cauza că râd prea mult. Atunci, Louis mi-a atins fața și mi-a răspuns: Tu nu ești bătrână ci doar fericită”, mărturisește Bullock.

foto: Splash News

foto: Splash News

Louis nu este copilul biologic al Sandrei. În timpul căsătoriei actriței cu Jesse James, aceștia l-au înfiat pe băiat, pentru ca în luna aprilie, cei doi soți să se despartă definitiv. Acum, Bullock îl educă pe băiețel de una singură.

Una din cele mai celebre producții cinematografice din portofoliul actriței este filmul „Gravity”.

Amintim că revista People desemnează în fiecare an câte o femeie care obține titlul de Cea mai Frumoasă Femeie a anului având în vedere nu doar trăsăturile fizice, ci și realizările profesionale. În 2014, redactorii i-au conferit acest titu actriței Lupita Amondi Nyong’o.

foto: People

foto: People

Sursa: People

Distribuie articolul: