Revista noastră știe să aprecieze și să mulțumească fidellitatea fiecărui cititor! Cu această ocazie organizăm cel mai tare eveniment al anului - Petrecerea în pijamale. Garantăm distracție pe cinste, muzică bună, o avalanșă de premii frumoase pentru cele mai frumose doamne și domnișoare de la noi din țară.

După ce am schimbat „rochia”, admirată și complimentată de majoritatea cititoarelor noastre, am decis să venim cu o nouă surpriză. Să le oferim femeilor care ne citesc zilnic și au încredere în noi un motiv de distracție și o nouă identitate virtuală feminină.

Pe 25 aprilie, revista EA.md va organiza un eveniment pe cât de distractiv, pe atât de solemn. Alături de mai multe cititoare ale revistei vom da o petrecere în pijamale, plină de surprize și de momente speciale. Prietenele noastre vor avea parte de un eveniment mai neobișnuit, la care vor veni în cele mai sexy ținute din garderoba lor – pijamalele, pentru care vor asorta o pereche de papuci de casă.

Pentru că ținem la cititoarele noastre, ne-am gândit să le oferim câtorva dintre ele posibilitatea de a ni se alătura. Lansăm astăzi un concurs, prin intermediul căruia vei avea posibilitatea să câștigi o invitație la eveniment.

Până atunci stai cu ochii pe noi și fii sigură că aceasta va fi cea mai extraordinară petrecere din viața ta!

Partenerii generali ai evenimentului:

Colaj: Andrei Gajiu

Partenerii Petrecerii în Pijamale sunt:

78

 

logo_pernamea1

Distribuie articolul: