Pentru că toamna se numără bobocii, celebra revistă americană pentru bărbați „Esquire” a făcut public numele vedetei desemnate drept „cea mai sexy femeie din câte sunt în viață pe Pământ”. Numele acesteia este arhicunoscut și admirat de o lume întreagă!

În ediția din noiembrie a revistei „Esquire”, redactorii au desemnat-o pe Penélope Cruz Sánchez drept „cea mai sexy femeie din câte sunt în viață pe Terra”, Penélope fiind cea de-a 11-a femeie aleasă în această poziție. 

Anterior, redactorii le-au pricopsit cu aceleași titluri pe celebrele Angelina Jolie, Halle Berry, Rihanna și Charlize Theron.

În interviul pe care l-a oferit revistei, actrița a mărturisit că pasiunea pentru actorie i se trage încă din adolescență și că cele mai interesante roluri din câte a jucat, rămân a fi cele dramatice, amintindu-și, aici, de experiența trăită alături de actorul Pedro Almodóvar Caballero.

„Dacă ești artist, te simți tentat să explorezi întunericul. Pentru mine, drama a fost cel mai atractiv, fermecător, rece, amuzant și interesant lucru. Acum, nu mă tentează deloc drama”, dezvăluie vedeta.

Frumoasa actriță a refuzat să dezvăluie detalii din viața sa personală și în special despre căsătoria cu Javier Bardem, cu care s-a căsătorit în 2010. 

Vedeta de 40 de ani a mai declarat, însă, că nu se simte nicidecum drept cea mai sexy femeie din lume și că se mulțumește cu titlul de „mamă care nu doarme suficient de bine.

Actrița este laureată a premiului Oscar, este căsătorită din 2012 cu Javier Bardem și are doi copii – Luna Encinas Cruz și Leo Encinas Cruz.

Născută în Madrid, Spania, Cruz a fost o dansatoare în vremurile copilăriei și adolescenței și chiar a abandonat școala pentru a dansa la Conservatorul Național din Madrid (balet clasic) și pentru a juca teatru la Cristina Rota’s School în New York

Imaginea și stilul său a fost comparat de multe ori cu cel al lui Sophia Loren. Primele filme importante ale lui Penelope au fost “Volver” Iubire neîmplinită și mai cunoscutul Belle epoque, un film care a câștigat Premiul Academiei pentru Film Străin. A apărut de asemenea cu Matt Damon în Pasiune neîmblânzită (All The Pretty Horses).

La începutul lui 2002 a început o relație cu Tom Cruise, după separarea lui de Nicole Kidman. Relația a început pe platourile de filmare de la Vanilla Sky, în care au apărut împreună. 

Foto, Sursa: esquire.com

Distribuie articolul: