Artista și-a făcut bagajele și a mers în Italia acolo unde Maya trăiește alături de tatăl ei și bunici.

Maya, fiica Antoniei din căsătoria cu Vincenzo Castellano, are deja 7 ani, și a moștenit trăsăturile mamei sale. Vizita în Italia i-a prins foarte bine Antoniei, care s-a bucurat de prezența fiicei sale, cât și micuței, care a fost răsfățată de ce care i-a dus dorul. Cele două s-au distrat de minune, iar cântăreața a încărcat pe pagina personală de Instagram o fotografie în care le arată admiratorilor cât de talentată este la make-up.

În ciuda faptului că procesul de divorț de fostul soț a început în anul 2013, acesta este departe de a se finaliza, iar Antonia continuă se se simtă tristă din cauza faptului că nu poate obține custodia asupra fiicei sale. Recent a mărturisit că dificultatea procesului de divorț și distanța față de fiica sa o macină profund.

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. eu și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm,” a mărturisit Antonia, într-un interviu acordat pentru Observator.

Vezi și: După ce a fost atacată dur de fostul socru, Antonia reacționează! Ce a postat în urmă cu puţin timp

Distribuie articolul: