Timp de trei luni noi am bătut la ușile lor, le-am rugat să ne deschidă sufletul și le-am descusut de secrete, lucru pentru care le suntem recunoscătoare. Apoi vi le-am împărtășit vouă, dragile noastre cititoare, ca să le descoperiți și de ce nu să vă amintiți de propriile vise. Pe alocuri am zâmbit, iar undeva am lăcrimat de emoții, pentru că trăirile lor și visele lor nu ne sunt străine niciuneia dintre noi.

Atunci când am întrebat #CEvreaEA de la viață, am descoperit în fiecare eroină o părticică din noi, din surorile, mamele, fiicele sau bunicile noastre, o părticică din femeile din viața noastră, pentru că FEMEIE sunt eu, ești TU, și EA este femeie. #90defemei cu 90 de dorințe au devenit eroinele #CEvreaEA și au demonstrat că NICIODATĂ nu-i devreme și niciodată nu-i târziu să visezi, chiar dacă ai 3 ani sau ai împlinit deja 96 de ani. Vă invităm să urmăriți filmulețul și vă îndemnăm să nu încetați să visați niciodată pentru că visele ne dau aripi!

Amintim că la data de 1 octombrie am dat start unui proiect aventuros, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate a revistei online EA.md. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, au răspuns la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.