Centrul Cultural VATRA deschide sezonul evenimentelor printr-un grandios spectacol muzical în aer liber şi vă invitam să petrecem sărbătorile de mai ca pe timpuri, în sânul naturii, alături de familie şi oameni dragi. În perioada 1-3 mai, la Complexul Etno-Cultural VATRA, situat la doar 30 km de Chişinău pe şoseaua Chişinău-Ungheni, se va desfăşura cel mai mare festival de muzică retro – „Festivalul Retro-Mai”. 

În acest cadru de factură retro, vor evolua trupe muzicale şi celebri artişti de talie naţională şi internaţională, care au marcat generaţii la rând, iar seara se va organiza cea mai mare petrecere Disco a anilor 80 în aer liber. Pe tot parcursul festivalului vor fi organizate o multitudine de activităţi cum ar fi: târg de obiecte de anticariat, prezentarea costumelor şi ţinutelor din perioada anilor 70-80, expoziţie de fotografii tematice cu cele mai frumoase imagini ale Chişinăului vechi. Pentru a-şi aminti cu adevărat de frumoasele timpuri, vizitatorii vor putea proba elemente aspectuale de altă dată, cum ar fi coafuri, machiaj şi îmbrăcăminte retro. La Retro Mai readucem la strălucirea de odinioară obiecte vechi și valoroase precum aparate de radio, televizoare, mașini de scris și gramofoane. Într-un spaţiu special amenajat, va fi organizată o expoziţie de maşini şi motociclete de epocă produse în Statele Unite, Europa, Japonia, Germania, ş.a. Din peisaj nu vor lipsi nici cei mai iscusiţi meşteri populari ce vor bucura ochiul vizitatorilor cu cele mai autentice lucrări artizanale. Atmosfera va fi condimentată cu bucate tradiţionale, gătite după reţetele culinare originale.

Retro Mai

Logo Retro MaiFestivalul Retro-Mai este conceput cu specific retro, într-o atmosferă proaspătă de primăvară la Complexul Etno-Cultural Vatra. În acest context, la VATRA, pentru doritorii de a petrece nopţile în corturi va fi amenajat un adevărat orăşel de corturi „Camping CITY” , care va întruni toate condiţiile necesare de a rămâne pe noapte cu prietenii.

Dorim să avem grijă de vizitatorii noştri, de aceea am considerat important serviciul de rezervare a meselor şi corturilor pentru a asigura din timp iubitorilor de evenimente locul la distracţiile de la Vatra. Rezervările se pot face telefonic la 07955113 sau online pe site-ul vatrafest.com, unde aveţi detalii despre fiecare cort şi amplasarea lui în „Camping CITY”. Chiria unui cort (2 persoane) pe toată durata festivalului constituie 200 lei, iar rezervarea meselor începe de la 50 lei de persoană cu consumaţia inclusă.

Pentru a vă asigura confortul şi odihna pe măsură la Complexul Etno-Cultural Vatra vă sugerăm să faceţi rezervarea meselor şi a corturilor din timp.

Distribuie articolul: