Nu mai știi cum să folosești toate bunătățile toamnei pentru a le savura din plin? Ceva inedit și foarte la modă sunt cocktail-urile. Bucură-te de venirea toamnei cu aceste reţete ingenioase de cocktail-uri savuroase. Bloody Mary cu morcovi
Ingrediente: suc proaspăt de portocale, mix Bloody Mary, sos Worcestershire, sos Tabasco, lime, legume proaspete pentru decor şi piper negru.

Cum se prepară: într-un pahar înalt cu gheaţă toarnă tequila şi umple restul cu mixul Bloody Mary şi suc de portocale în cantităţi egale. Adaugă câte puţin sos Tabasco, Worcestershire şi sucul de la jumătate de lămâie după care adaugi şi câteva boabe de piper negru.

Mackintosh Rose
Ingrediente: 50 ml gin Caorunn, 30 ml suc proaspăt de mere, suc de la o jumătate de lămâie, nectar de agave pentru îndulcit (după gust), apă minerală, 2 frunze de busuioc şi câteva mure.

Cum se prepară: într-un pahar înalt cu gheaţă pune busuiocul, murele şi sucul de lămâie peste care adaugi siropul şi sucul de mere. Finalizează cu ginul şi completează cu apă minerală.

Margarita organică
Ingrediente: 50 ml de tequila blanco, suc proaspăt de lămâie, nectar de agave organic şi apă.

Cum se prepară: după ce amesteci ingredientele într-un shaker toarnă margarita într-un pahar garnisit cu sare şi o feliuţă de lime.

Nu ezita să-ți servești invitații la cină sau chiar prânz cu un asemenea cocktail! Cu siguranță vor rămâne impresionați de ingeniozitatea ta și te vor ruga să le divulgi secretele preparării. În plus, legumele și fructele folosite îți vor aduce un aport substanțial de vitamine și vor fi o alternativă plăcută pentru consumare, atunci când mâncatul lor deja te-a plictisit.

Sursa: Cosmopolitan.ro 

Distribuie articolul: