Pentru a se menține în formă, interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu, păstrează un regim alimentar și face sport. Adriana recunoaște că depune efort ca să-și recapete formele pe care le-a avut acum un an, iar pentru asta, utilizează anumite șiretlicuri, pe care le-a dezvăluit la un interviu acordat pentru UNIMEDIA.

În ceea ce privește regimul alimentar, Adriana a mărturisit:

Dimineața, mănânc foarte bine. Dejunul meu conține pâine de secară, prăjită, o felie de brânză de oi, iar dacă vreau și ceva la desert, iau un biscuit, iar la sfârșit pot să iau o cafea sau un ceai fără zahăr și un iaurt degresat.

La dulciuri n-a renunțat definitiv, pentru că le mai cedează uneori: ”Sunt înnebunită de ciocolată. Sergiu mă alintă cu ciocolate, pentru că-i plac și lui. Prăjiturile și torturile, însă, nu-mi plac: le încerc doar de sărbători.

La amiază, mănânc felul întâi neapărat ori piept de pui la grătar, fiert sau copt, puțin condimentat, cu puțină sare, dar cu multă salată. Apoi, iarăși, iaurt degresat.

Seara, mănânc fructe, pește, dar nu imediat după mâncare și în cantități limitate. Dacă mănânci fructe, nu înseamnă că nu te îngrași. După ora 6 seara, tot mănânc: îmi place foarte mult peștele copt, prăjit. Mai mănânc și salate seara.

Adriana mai întâmpină și unele excepții alimentare: ”Uneori, sâmbăta sau duminica, pot să merg cu prietenii și logodnicul meu la natură, să mâncăm frigărui.”

Deja de câțiva ani, Adriana practică și sportul: ”Fac shaping, iar acum sunt într-o pauză, pentru că am avut mai multe evenimente și am fost ocupată, dar am zis că revin în forță. În jumătate de an, am scăpat de 6-7 kilograme, treptat, dar vreau să mai dau jos 4-5 kilograme, pentru a ajunge la formele pe care le-am avut un an și ceva în urmă.”

Vezi și:

Adriana Ochișanu: ”Cu 20 de ani în urmă, nu m-aș fi căsătorit!”

Vezi ce ar cere Adriana Ochișanu de la Peștișorul Fermecat! (Video)

Adriana Ochișanu: despre nuntă, viitorii copii și noua mamă-soacră! (Video)

Prima mașină pe care a condus-o, a fost un ”Jiguli”, iar acum, își dorește un ”Mercedes”

Foto: VIP Magazin

Distribuie articolul: