Ingrediente:
 
1. 160gr fileu de găina ;
2. un avocado;
3. 2 ardei dulci;
4. 60gr frunze de salată;
5. sos francez ,sau oricare alt sos dulce;
6. 4 linguri cu ulei de măsline;
7. 2 lingurițe cu suc de lămâie;
8. sare după gust.

 

Preparare:

Se spală ardeii, se curăță de sâmburi și se tăie pai. Încălziți tigaia cu două linguri de ulei și căliți ardeii câteva minute, până aceștia se înmoaie.

Pieptul de pui se spală, se taie pai și se prăjește pe tigaie cu două linguri de ulei, adăugați sare după gust.

Avocado se spală, se curăță și se taie pai, ca și celelalte ingrediente, apoi se stropește cu zeamă de lămâie.

În farfurie, ingredientele se pun pe straturi. Mai întâi se aranjează frunzele de salată, car eau fost spălate și uscate în prealabil, apoi ardeiul, pieptul de pui și avocado. Salata se stropește cu sos francez sau cu oricare altul pe placul dvs.

Salata de pui și avocado, se servește atât caldă, cât și rece.

POFTĂ BUNĂ!

Sursa: povarenok.md

Distribuie articolul: