O rețetă delicioasă cu gust de brânză topită și carne de pui.

Ingrediente :
4 fileuri de piept de pui
150gr de brânză de vacă
100gr de șuncă feliată sau alte mezeluri
6 linguri de pesmeți măcinați
1 ou
curry
sare și piper după gust
ulei vegetal
câteva fire de pătrunjel

Mod de preparare :

Brânza se amestecă cu puțină sare și piper negru. Se adaugă verdeața tocată si se amestecă bine.

Fileul de pui se taie pe mijloc însă nu până la capăt. Se bate cu cioănașul de bucătărie și se sărează puțin pe locul tăiat. Pe fiecare parte a fileului de pui se pune câte o felie de șunca, iar pe mijlocul ei se adaugă o lingură din amestecul cu brânză.

Se închid buzunărașele, dacă doriți le fixați niște scobitori ca să nu se deschidă. Apoi le sărați, le pipărați și le prelucrați cu puțin curry. Spre sfârșit buzunărașele se  dau prin ou bătut și pesmeț măcinat.

Rumeniți fileurile pe ambele părți pentru câteva minute la foc mediu. Apoi le dați la cuptor la 180C timp de 15-20 minute.

Buzunărașele le puteți servi cu legume proaspete, ori fierte.

                                     
  Poftă bună!                                                                    

                                     Mulțumim partenerilor noștri de la povareonok.md, pentru rețetă!

Distribuie articolul: