Vei avea nevie de:

  • 240 g de ciocolată, tăiată în bucățele (pentru topire).
  • 4 linguri de unt.
  • 2/3 pahare de făină.
  • 1/2 linguriță de praf de copt.
  • 1/2 linguriță de sare.
  • 2 ouă.
  • 3/4 pahare de zahăr.
  • 1 linguriță de zahăr vanilat.
  • 150 g de ciocolată tăiată.

Mod de preparare: 

1. Încălzește cuptorul la 180 grade С.

2. Așterne o folie pentru copt pe tavă.

3. Mărunțește ciocolata.

4. Amestecă cu mixerul zahărul, ouăle și zahărul vanilat. (Aproximativ 4 minute).

6. Topește cele 240 de grame de ciocolată cu ulei, în microundă.

7. Adaugă ciocolata topită în amestecul din mixer și amestecă încă o dată.

8. Într-un vas aparte, amestecă făina, praful de copt și sarea. Adaugă făina la amestecul din ciocolată. Amestecă repetat.

9. Adaugă în aluat cele 150 g de ciocolată, mărunțită. Amestecă.

10. Pune la copt biscuiții în formă rotundă, fiecare la distanța de 5-7 cm unul de celălalt.

11. Biscuiții se coc 12 – 15 minute.

Poftă bună!

Distribuie articolul: