Fiecare concurent din cadrul concursului Mister World 2014 trebuie să creeze un filmuleț video în care povestește despre țara care o reprezintă și hobby-urile sale. Și reprezentantul Republicii Moldova la acest concurs, Valeriu Guțu, a postat recent pe Youtube spotul său de promovare în marea competiție internațională.

În filmul său de promovare, tânărul de 22 de ani mărturisește că s-a născut într-o familie fericită. Părinții au fost cei care l-au inspirat de fiecare dată. Pentru el, sufletul și corpul sunt o prioritare și anume din acest motiv a decis să investească timp în dezvoltarea lor.

Se pare că Valeriu Guțu posedă un program personalizat de alimentație și de efort fizic: ”Fiind o persoană ambițioasă și muncitoare, mi-am dat seama că scopul meu principal este de a motiva tinerii să devină mai sănătoși și mai buni”, declară Valeriu în acest film.

Competiția internațională ”Miss World 2014” va avea loc, în acest an, în Angia, în perioada 30 mai – 16 iunie.

Spre comparație, vă prezentăm și spotul video de promovare a Valeriei Țurcan, reprezentanta de anul trecut la competiția de frumusețe ”Miss World”.

Foto: Facebook