Sanna Nielsen, reprezentanta Suediei la Eurovision 2014 are 29 de ani și la moment, este fruntașa caselor de pariuri când vine vorba despre câștigătorii concursului de anul acesta. Avea doar 11 ani când a venit în muzică și este astăzi una dintre cele mai faimoase artiste pop din Suedia. Sanna a dominat clasamentele muzicale radio și TV din țara de baștină mult timp cu mai multe hit-uri. Visul ei mare era să ajungă la Eurovision Song Contest, unde vrea să-și reconfirme prenumele – Sanna Viktoria Nielsen!

Sanna Nielsen

Principala sursă de inspirație pentru Sanna a fost întotdeauna interpreta Celine Dion. Astfel, succesul artistei din selecția națională din Suedia vine după a șaptea încercare a ei de a ajunge Eurovision Song Contest, reprezentând Suedia. În 2008 a fost la doar câteva puncte de victorie, însă piesa ei de atunci s-a bucurat de un real succes în topurile de profil din țară.

 

Sanna Nielsen

Cariera de cântăreață și-o începe în 1992, atunci când a jucat în primul ei spectacol de talente. Au urmat mai multe care, la rândul său, au dus la apariții la TV, radio, în presă, Nr. 1 în clasamente muzica și tot așa. Astăzi, Sanna este unul dintre artiștii cei mai populari și respectați din Suedia. O voce uimitoare și o personalitate fascinantă, Sanna este de mult timp un artist special pe scenele mari.

Sanna Nielsen

Sanna nu dezamagește nici un versiunea simplificată a concertelor sale, pe scene mai mici, pentru că anume în așa ambianță ea poate transmite personalitatea unică a fiecarei melodii interpretate live. Artista suedeză a lansat nouă albume, iar cel din urmă, „Undo”, a ajuns numărul unu la descărcări de pe iTunes în Suedia. 

Sanna Nielsen

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Foto: Eurovision.tv, Sanna.mabra.com, Sannanielsen.se

Distribuie articolul: