Mulți spectatori au admirat prestația excepțională de aseară a Australiei în a doua semifinală Eurovision. Dami Im - sud-coreeanca aleasă să reprezinte această țară, a impresionat nu doar prin voce, ci și prin ținuta scenică. Ar fi fost imposibil să nu ajungă în finală!

Evoluția de aseară a lui Dami Im a fost strălucitoare din toate punctele de vedere. Concurenta a intrepretat piesa „Sound Of Silence” și nu s-a lăudat printr-un show prea fastuos, în schimb, a purtat o rochie care a orbit spectatorii în sclipiri. 

Așezată pe un paralelipided imens, de culoare neagră și decorat cu strasuri, Dami Im nu și-a trădat din start splendoarea rochiei. Am putut vedea doar partea de sus a rochiei asimetrice, dar și imensa brățară din cristale sclipitoare, purtată pe brațul stâng.

Last rehearsal with the Jury voting!! It’s getting real… @eurovision #nailB! @seizethenail

A photo posted by Dami Im (@damiim) on

Abia mai târziu Dami Im a coborât pe scenă și și-a afișat ținuta în întregime. Superba rochie este o creație a designerului Steven Khalil – unul dintre cei mai reputați creatori de rochii din Australia, specializat în crearea de rochii pentru evenimente speciale, preponderent nunți.

Mai multe detalii despre designer și creațiile lui citește aici:

Steven Khalil – creatorul rochiilor de mireasă care vrăjesc. Admiră-i creațiile (Foto)

Foto: Martin Meissner/AP

Distribuie articolul: