Deși a apelat deja de mai bine de 2 ani la chirurgia plastică, actrița de fillm Renée Zellweger a reacționat abia acum la multiplele critici legate de felul în care arată după operații. Vedeta a publicat un eseu intitulat „Putem fi mai buni”, în care pune la punct gurile rele.

Celebrities attend ELLE's 21st Annual Women in Hollywood Celebration at the Four Seasons Hotel. Featuring: Renee Zellweger Where: Beverly Hills, California, United States When: 21 Oct 2014 Credit: Brian To/WENN.com

Ieri, actrița a publicat pe huffingtonpost.com un eseu pe care l-a intitulat „We can be better”, în care își roagă fanii să nu se preocupe atât de mult de schimbarea sa de imagine:

„[…] În octombrie 2014, un ziar de scandal scria că mi-am făcut o intervenție chirugicală pentru a-mi modifica ochii. Au urmat multe titluri abuzive în presa de tabloid, în care oamenii au difuzat o mulțime de lucruri rele despre mine, cu cruzime și lașitate. […]

[…] Scriu asta nu pentru că am fost agresată, ci ca să fiu corectă față de miine și ca să opresc speculațiile profund îngrijorătoare ale tabloidelor. Nu au contat atât de mult știrile despre mine, cât a contat catalizatorul social ce a schimbat acceptarea și stima de sine a femeilor, care trebuie să arate așa cum vrea societatea, după o anumită vârstă.

[…] Nu că nu e treaba nimănui, dar eu am luat pentru mine decizia de a-mi schimba fața și a-mi face o intervenție chirurgicală la ochi. Acest fapt nu trebuie să fie important pentru altcineva, însă a fost discutat de jurnaliști, devenint o conversație publică, cu ilustrarea schimbării mele în presa de divertisment. […]”

Foto: huffingtonpost.com, Brian To/WENN.com

Distribuie articolul: