Renée Zellweger recunoaște că operația plastică prin care a trecut în 2014 i-a afectat destul de mult identitatea. Cel puțin asta a dat de înțeles actrița de 46 de ani, în timpul unei ediții recente a emisiunii The Today Show, unde a fost invitată. Renée ezită să vorbească prea mult despre imaginea sa de după operație.

Actrița hollywoodiană a fost invitată în cadrul swow-ului pentru a vorbi despre Bridget Jones’s Baby – o nouă producție cinematografică cu participarea sa. Atunci când prezentatoarea TV a luat vorbă despre exteriorul actriței și despre feed-back-ul publicului cu referire la asta, Zellweger a răspuns:

„Țin minte că acum câțiva ani, oamenii ziceau: Oo, ea și-a schimbat exteriorul. În realitate, cea pe care o vedeți pe ecrane nu sunt eu și nici nu e o parte din viața mea. E o parte din munca mea. În viață, sunt cu totul alta.

mty

În casa mea sunt protejată de reacțiile oamenilor. Nu sunt înregistrată pe rețelele sociale și anume de asta conversații de acest gen nu ajung la mine. Aș vrea să-mi fac un cont măcar pe una dintre rețelele sociale, însă am avut parte deja de o experiență negativă.

,ui

Sunt fericită pentru faptul că oamenii văd în mine schimbarea. Trăiesc o viață fericită și împlinită, iar asta nu se poate reflecta și în exteriorul meu”, a spus Renée Zellweger, în cadrul The Today Show.

Foto: gofeminin.de, captură video