Fotografiile cu creațiile lui au făcut înconjurul rețelelor sociale, însă nu toți știu că în spatele acestor creații fabuloase stă Renat Agzamov - celebrul patisier rus, numele căruia a devenit notoriu în străinătate. Azi, torturile lui ajung la clienți cu avioanele. Creează și decorează niște prăjituri de toată frumusețea.

A fost atras încă din copilărie de prepararea deserturilor, iar cea care crea tot ceea la ce visa Renat, a fost chiar bunica sa. Primul produs de patiserie pe care l-a pregătit, a fost un chec. A ieșit fantastic. Anume de acolo se trage „firul roșu” al poveștii lui de succes!

Atunci când îi admiri lucrările, e greu să înțelegi care a fost cea mai dificilă. Cel mai greu îi vine atunci când comunică cu clienții, aceștia neștiind deseori ce vor. A descoperit tehnologii unice de preparare a torturilor în Federația Rusă, iar pentru asta, a trebuit să călătorească foarte mult în străinătate. Azi, echipa lui a ajuns să creeze torturi comandate tocmai în SUA și nevoite să zboare câte 12 ore peste ocean. Se bucură de clienți premium, iar torturile semnate cu „Renat Agzamov” ajung deseori și pe mesele Kremlinului.

Cel mai impresionant e faptul că Renat nu doar prepară rețete de torturi, ci și le decorează într-un mod absolut unic. Torturile lui pot lua forma unor clădiri, a unor bijuterii, animale, fructe, jocuri de șah, produse cosmetice, personaje de basm și chiar havuzuri!

Renat Agzamov are și un cont de Instagram  la care sunt abonați peste 676 000 de internauți. „Sunt un om fericit: hobby-ul meu este munca mea”, spune acesta, în descrierea contului său virtual.

Admirați-i creațiile fabuloase!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: