Am mers la Workshop-ul cu Sanda Filat – „Renașterea femeii” cu mari speranțe. Le-am împlinit, așa cum au făcut-o zeci de femei prezente în sală, care vor dori să „renască” prin noul său program dedicat dezvoltării personale. Voi aveți curajul să renașteți?

Sanda Filat - Workshop„Ce-ar fi să rămâneți într-o bună zi însărcinate cu voi înșivă? Să purtați această sarcină, ca pe una atare, nouă luni, iar la final să deveniți altele, să vă schimbați pe voi, să faceți o schimbare în viața voastră, să vă ierarhizați prioritățile, să vă stabiliți planurile și să vă ordonați ideile…”, aceasta a fost propunerea Sandei care, plină de emoții, a știut să treacă frumos peste ele și să depășească foarte demn momentul din viață în care a simțit că trebuie să schimbe ceva.

PentruEA cu Sanda Filat

Trebuie să recunosc că multe din cele povestite de Sanda Filat nu numai că mi-au fost foarte aproape, dar m-am și regăsit în ele. Nu, nu am simțit încă nevoia unei renașteri și nici parte din proiectul ei nu am fost, doar că citatul biblic: „Caută și vei găsi” este și pentru mine mereu actual, iar doi – am trecut recent printr-un fel de curs, asemănătr ca și principiu cu cel propus de Sanda și pot să vp declar că este efectiv.

Sanda Filat

Trecând peste asta, așteptați probabil să vă spun ce a mai declarat vorbitoarea la Workshop. Vă zic! Structura mi-a plăcut mult, deși am înțeles cu toatele că nu a fost planificată de cineva – încă un argument pentru faptul că lucrurile frumoase vin de la sine – o scurtă prezentare a nivelurilor personale de dezvoltare, promovarea ideii că noile concepții și concepte de viață trebuiesc structurate în baza potrivirii cu sine și cu ideile proprii de viață, sesiunea de întrebări, apoi prezentarea generală a proiectului cu același nume – Renașterea Femeii.

Sanda Filat

Toți au așteptat să vadă ce zice doamna Filat despre divorțul ei de politicianul Vlad Filat. „Nu poți șterge cu bureta 20 de ani petrecuți împreună și nici nu vreau, a fost o perioadă care și-a lăsat o amprentă remarcabilă și nu a fost ușor. În general, femeile trec diferit prin această perioadă: pentru cineva este insuportabil însuși procesul divorțului, pentru altele starea de depresie trăită după ce se întâmplă acesta. Pentru mine cel mai greu a fost să iau această decizie. Însă știu sigur: O femeie puternică știe exact ce face pe acest Pământ și încotro se îndreaptă. Eu vă doresc să fiți iubite și să iubiți”, a concluzionat Sanda Filat.

Workshop cu Sanda FilatConcluzionez și vă îndemn să nu disperați în momente de cumpănă, să încercați să urmați exemple frumoase, să gândiți pozitiv, iar ceea ce este mai potrivit pentru sufeltul vostru va veni de la sine și se va asocia personalității și viitorului pe care vă doriți să-l creați pentru voi înșivă. Totul e să creați atmosfera propice pentru o „Renaștere”.

Distribuie articolul: