Relaxarea ideală pentru sezonul rece este, fără îndoială, sauna, Fie că preferați sauna turcească, persană sau în stil japonez, Complexul Hotelier „Prezident” are pentru fiecare gust și preferință cea mai confortabilă și bună alegere.

Hamam turcesc

Hamam turcesc

Complexul Hotelier „Prezident” îți recomandă în sezonul rece al anului, una din cele mai apreciate zone SPA din orașul Chișinău:  Sauna Persană și Sauna Japoneză.

Sauna Persia a Hotelului „Prezident”

Citețte și: Trei locații inedite în care poți organiza sărbători: Crama, Restaurantul sau Terasa Hotelului Prezident

Aceasta reprezintă o sursă infinită de relaxare și confort. Sauna finlandeză uscată, o saună umedă turcească, jacuzzi şi 2 saloane realizate intr-un stil oriental de lux, garantează starea romantică. Imaginea misterioasă a saunelor este completată de meniul de narghilea.

Preț: 25 euro/h
sauna-persana

Sauna şi jacuzzi realizat în stil ​Japonez

Acest loc va deveni pentru dumneavoastră unul perfect pentru revitalizare. După o saună uscată finlandeză sau a unui hamam turcesc, vă puteţi scufunda in unul din cele două bazine cu apă rece, sau să vă relaxaţi in una din cele două odăi de odihnă.

​Preț: 35 euro/h

sauna-japoneza

Hotelul „Prezident” este structurat în 4 etaje cu 25 camere: Tip Standard (Single, Double, Twin), Semilux (Single, Double, Twin), Lux și Suite. Hotelul deține camere luxoase cu vedere panoramică asupra Porților Orașului sau Aeroportul Internțional Chișinău. Detalii despre prețul de chirie al unei camere puteți găsi pe site-ul hotelului. Mai jos vă oferim câteva imagini cu odăile „Prezident”.

camere

camere1

hotel prezidentHotel PREZIDENT

Adresa: 58/5 Dacia bd., 2062 Chișinău

P

Distribuie articolul: