Relaxa AromaTherapy este un brand de produse pentru ten și corp sută la sută naturale și eco certificate. Brandul este lansat încă din anul 1995 și principala lor misiune este de a face femeia mai frumoase doar prin produse naturale fără ingredinete chimice sau sintetice menţinând principiul şi tradiţiile aromaterapiei. 

Relaxa AromaTherapy a participat la expoziția de la Moldexpo unde și-au prezentat toată gama de produse: Măști pentru față, uleiuri esențiale, creme naturale fără adaos de apă, bile efervescente, deodorante naturale pe baza de piatră de alaun, sare de baie. 

Relaxa AromaTherapy îți prezintă o gamă largă de măști pentru față făcute din cele mai bune componente, care pot înlocui vizitele la medicii esteticieni.

„Avem această mască alginată cu colagen marin și acid hialuronic, pe care noi am numit-o „masca alginată de întinerire” fiindcă știm foarte bine efectele de întinerire ale acidului hialuronic asupa ridurilor.

„O alta mască deosebita este o masca alginata cu argilă, care este un analog natural marin al botoxului. știm foarte bine care este efectul botoxului asupra pielii”, ne-a spus medicul reabitolog osteopat, Radu Celnacov. 

Victoria este model și este deja clientă fidelă a măștilor de la Relaxa AromaTherapy. 

„Masca mea preferată este „masca alginată super hidratantă pentru față” îmi place foarte mult deoarece hidratează piele foarte bine, mai ales în perioada  de frig a anului. Este foarte ușor de folosit doar o amestec cu puțină apă caldă și o aplic cu o pensulă sau cu un bețisor anume pentru aplicarea măstilor.”

Brand-ul autohton vă mai propune o gamă largă de deodorante bio, uleiuri eterice și cosmetice, creme, sare de baie, bile efervescente și săpun natural.

Pentru mai multe detalii accesează pagina de facebook Relaxa AromaTherapy  sau aici

Produsele Relaxa AromaTherapy sunt distribuite în farmacii.  

P.

Distribuie articolul: