Cu siguranță, ai în garderobă haine de care te-ai cam plictisit, dar pe care nu le poți arunca, pentru că îți sunt dragi. Îți propunem câteva metode simple de a le reinventa, dar care totodată le vor transforma în niște piese vestimentare foarte trendy.

Decupări

Dacă te-ai plictisit de bluza, rochia, maioul sau puloverul preferat, le poți ușor da o nouă „viață”. Decupează cu ajutorul unui trafaret pregătit din timp, o figură care îți place, o inimă sau orice altceva. După ce ai decupat din haină ceea ce ți-ai dorit, îndoaie puțin marginea și coase-o, ca aceasta să nu se destrame.

 

 

 Aplicații din paiete 

Pentru a reinventa un pulover care poate s-a ros pe la coate, nu ai de cât să aplici niște paiete strălucitoare în această zonă. Cât de simplu ar fi puloverul sau vesta,  cu o asemenea aplicație se va evidenția și te va scoate și pe tine în evidență.

 

 Aplicații pe guler

Orice maletă sau bluză simplă și banală, poate fi ușor transformată în una foarte trendy. Aplică-i pe guler paiete, cuie sau ținte, pentru a o reinventa.

   

 Gulerașele

Gulerașele sunt o opțiune foarte simplă de a aduce un plus de „culoare” unei piese vestimentare. Accesorizează-ți o bluză, un maiou sau chiar un pulover cu un guleraș. Accesoriul îl poți confecționa singură sau poți cumpăra unul hand-made.

 
 O nouă culoare pentru haina ta

Poți să-ți revopsești o piesă vestimentară, cu ajutorul vopselei alimentare.  Într-un vas cu apă călduță, adaugă vopseaua. Cu cât mai intensă vrei să fie culoarea, cu atât mai multă vopsea trebuie să utilizezi. Poți înmuia toată piesa vestimentară în apă sau doar poalele acesteia. În acest fel, vei obține o haină care va fi de la poale în sus, culoroată în nuanță variată, fiind jos mai intensă decât sus. Aceleiași haine îi poți accesoriza umerii cu niște cuie sau ținte.

 

 colaje: penturuea.md 

Distribuie articolul: