Oamenii care se plac se întâlnesc la cafenele, la restaurant sau în parc, pentru a face schimb de impresii și pentru a se cunoaște mai bine. Femeile depun un efort considerabil pentru a fi pe placul bărbaților, iar aceștia se străduiesc din răsputeri să nu facă nimic greșit, pentru a nu fi respinși.

Cu toate acestea, unii oameni fac anumite gesturi la întâlniri care cândva erau la modă, dar care acum s-au demodat și sunt percepute greșit.

Iată care sunt aceste gesturie potrivit DivaHair.ro

El trebui să facă planurile 

Înainte era în regulă ca femeia să lase bărbatul să planifice întâlnirile, să se gândească la cele mai interesante locuri și să propună ora, însă acum lucrurile s-au schimbat. Astăzi, dacă aștepți ca bărbatul să facă totul, s-ar putea să ai surpriza ca el să nu te mai caute.

Trebuie să te îmbraci elegant 

Nu trebuie să te îmbraci în rochie mulată și pantofi stiletto dacă nu te simți confortabil într-o astfel de ținută. Este important să te arăți așa cum ești, chiar dacă iubești să porți pantofi sport și blugi boyfriend.

Întotdeauna îți deschide ușa

Dacă pretendentul nu s-a grăbit să-ți deschidă ușa, acest lucru nu înseamnă că bărbatul este lipsit de bun-simț. Cu toate acestea, dacă ții la acest obicei, trebuie să-i mărturisești partenerului, pentru a fi mulțumită.

Săriți peste subiectele serioase

Sigur că primele conversații pot fi incomode, dar acest lucru nu trebuie să te împiedice să pui întrebări pertinente, care să-ți arate dacă el este alesul sau nu. Poți discuta absolut tot ce te interesează, pentru a cunoaște mai bine persoana de lângă tine.

Te lași condusă 

În gândirea veche, femeile trebuiau să urmeze bărbații, atât în ceea ce privește mentalitatea, cât și în pași, dar astăzi lucrurile s-au schimbat, iar atunci când o femeie simte nevoia să pună punctul pe i, o face fără rețineri. Așa că, dacă ai o opinie diferită față de a lui, nu te sfii să arăți acest lucru.

Ți-e teamă să fii judecată

Uneori, pentru a atrage atenția, femeile se arătau distante, indiferente, iar alteori timide și cuminți. Ceea ce este important astăzi este să te arăți așa cum ești, pentru ca relația să fie una sinceră.

Nu te săruți la prima întâlnire

Înainte, bărbații trebuiau să se lupte din greu pentru inima unei femei, acestea lăsându-se cu greu pradă sentimentelor. Încrederea trebuia să fie bine consolidată pentru a trece la acest pas, dar astăzi nu se mai ține cont de aceste lucruri, oamenii acționând impulsiv.

El trebuie să plătească

Înainte, bărbatul trebuia să plătească nota de plată, dar astăzi aceasta se împarte în mod egal, femeile fiind mult mai independente și capabile de resurse financiare impresionante.

Femeia nu trebuie să facă primul pas

Înainte erai considerată disperată și agasantă dacă făceai tu primul pas spre inima unui bărbat. Astăzi, lumea s-a schimbat, iar femeile cu inițiativă nu mai sunt considerate așa, ci puternice și sigure pe ele.

Nu poți ieși la întâlnire cu fostul iubit al prietenei tale

Acum ceva timp în urmă, nu era permis să ai o relație cu un bărbat cu care prietena ta cea mai bună și-a împărțit viața. Astăzi, acest lucru se întâmplă des, dar este important să ceri permisiunea prietenei.

Trebuie să-ți aducă flori 

Bărbații erau mult mai romantici pe vremea bunicii, oferindu-le deseori flori iubitelor. În zilele noastre, sexul masculin nu mai este la fel de sensibil și emotiv, motiv pentru care nu trebuie să te superi dacă nu îl găsești la ușa casei cu flori în mână. Astăzi, florile sunt rezervate pentru ocaziile speciale.

SURSA: Divahair.ro

Distribuie articolul: