Evelina Khromtchenko este femeia care va găsi câte o replică potrivită pentru orice chestiune vestimentară. Stilista de origine rusă a publicat, pe blogul său personal, o serie de recomandări vestimentare noi. De data aceasta, sfaturile se referă la stilul vestimentar al bărbaților.

„Dacă aveți mai mult de 3 ani, dar purtați o tunsoare cu breton, credeți-mă: s-ar putea ca iubitele voastre să vă mituiască frizerii.

Nu purtați cămăși nebăgate în pantaloni; nu purtați tricouri băgate în pantaloni.

Nu purtați ciorapii scurți la costumele office. Nimeni nu este interesat de cât păr aveți pe picioare.

Sandalele deschise nu pot fi purtate cu orice fel de ciorapi. Pe podium, asta poate părea OK, dar în viața reală – un pic ciudat.

Dacă aveți posibilitatea să purtați șorturi, nu-i purtați.

Evitați centurile accentuate, atât ca și culoare, cât și ca dimensiune.

Dacă aveți nevoie de o nouă gaură la centrură, trebuie să o realizați la atelier. Dacă veți realiza gaura cu o țintă mai groasă, aceasta se va lăsa observată.

Rețineți: nu există blugi la modă, ci doar blugi care stau bine.

Să nu credeți că dacă veți cumpăra un costum cu 3 mărimi mai mari decât al vostru, vă veți transforma în Schwarzenegger. Vedeți cum este îmbrăcat Ivan Urgant? Urmați-i stilul. Dacă hainele pe care le poartă vi se par de dimensiuni mici, nu vă îngrijorați. Pur și simplu ați cedat în fața tendințelor modei”, spune Evelina, pe blogul său personal.

Distribuie articolul: